Soutěž o vstupenky na přímý přenos Toboganu, speciál Ranní Dvojky i premiérový dokument. Oslavte s námi 80. narozeniny Václava Neckáře

Zpěvák a herec Václav Neckář oslaví 23. října 80. narozeniny. Jeho hvězdná kariéra začala v Divadle Rokoko, kam se po letech vrátí v živém vysílání Českého rozhlasu Dvojka. Osobnosti a tvorbě Václava Neckáře se budeme věnovat i v páteční Ranní Dvojce nebo v novém dokumentu, který na našich vlnách uslyšíte v neděli 22. října po 17. hodině.

PROGRAM

  • Soutěž o vstupenky na vyprodaný Tobogan v Divadle Rokoko

Od pondělí 16. do pátku 20. října můžete ve vysílání Dvojky získat vstupenky na vyprodaný narozeninový Tobogan Václava Neckáře. Ten proběhne v sobotu 21. října v Divadle Rokoko.

  • Václav Neckář a Ranní Dvojka

Speciální vysílání k narozeninám Václava Neckáře si připravila i Ranní Dvojka, a to v pátek 20. října. V čase mezi 5:00 a 8:30 uslyšíte řadu nahrávek oslavence z gramofonových desek a spoustu dalších překvapení.

  • Narozeninový speciál Toboganu
Václav Neckář ve hře Čekání na slávu divadla Rokoko (1967)

Hvězdná kariéra Václava Neckáře začala v Divadle Rokoko, kam se po letech vrátí v živém vysílání Českého rozhlasu Dvojka.

Tobogan - narozeninový speciál nabídne i řadu hostů, mezi nimi budou mj. Marta Kubišová, bratr Jan Neckář, Michal Malátný, Denis Šafařík, Jitka Zelenohorská, generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral, Josef Vágner, Šárka Marková a další. Tento dvouhodinový speciál vysíláme v sobotu 21. října v čase 11:00 - 13:00.

  • Hudební dokument Václav Neckář 80
Václav Neckář ve hře Čekání na slávu divadla Rokoko (1967)

Připomeňte si společně s námi největší hity Václava Neckáře. Do 60 minut se jistě nevejdou všechny, poslechem si ale uvědomíme, kolik jich Václav Neckář ve své hudební kariéře nazpíval. A nejen to. Protože se Václav Neckář natáčení hudebního dokumentu účastnil osobně, přispěje i on svými vzpomínkami a komentáři. A průvodce pořadem Vláďa Slezák přidá i pár zajímavostí, archívních rozhovorů a nahrávek a nezapomene představit i nejnovější píseň Václava Neckáře vydanou k jeho narozeninám s názvem Snílek. Tento pořad vám nabídneme v premiéře v neděli v 17:00 na Dvojce.

A v pondělí 23. října Václav Neckář oslaví 80. narozeniny. Za Dvojku mu popřejeme všechno nejlepší.

Nejnovější články