Sports Take především o MS v cyklokrosu

30. leden 2012

Evropské šampionáty v krasobruslení a rychlobruslení na krátké dráze, nové směřování Českého svazu tělesné výchovy nebo jeden snowboardový rekord – hlavní témata první části vysílání. Druhá hodina už patřila cyklokrosu.

Mistrovství světa v cyklokrosu ovládli v nejsledovanější kategorii Elite domácí Belgičané – brali prvních sedm míst. Osmé místo vybojoval Radomír Šimůnek, dvojnásobný mistr světa Zdeněk Štybar bojoval s nemocí a dojel až třináctý. A protože se ani v ostatních kategoriích Češi neprosadili, jsou na světovém šampionátu poprvé po třinácti letech bez medaile. Naopak uspěli na poli diplomatickém – v Táboře se pojede MS 2015. Ale témat bylo mnohem víc.
Pozvání do studia přijal redaktor serveru cyklokros.cz Stanislav Bambula.

Mistry Evropy v házené jsou Dánové – ve finále porazili domácí Srby 21:19. A co se stalo dál?

„Je to zoufalost, vztek, bezmoc, tragédie. Nevím, jak to jinak nazvat.“ Slova short-trackařky Kateřiny Novotné po nepovedeném ME v Mladé Boleslavi. S českou reprezentantkou jsme mluvili přímo v živém vysílání.

Krasobruslař Jevgenij Pljuščenko dostal výjimku od Mezinárodní bruslařské unie a startoval tak na ME v Sheffieldu. Jak na to svými výkony zareagovali Tomáš Verner a Michal Březina?

Snowboardista Shaun White opět přepsal historii. Čím tentokrát?

Tenistka Viktoria Azarenková je novou světovou jedničkou. A taky Osobností týdne.

V chorvatském Záhřebu startuje futsalové mistrovství Evropy. Víc podrobností už v následující rubrice.

Komentář o „krasobruslařské“ síle ruské lobby a peněz. Připravil Michal Jurman z Radiožurnálu.

Český svaz tělesné výchovy má nového šéfa – předsedu České basketbalové federace Miroslava Janstu. Co si představit pod jeho „velkou reorganizací celé organizace“?

Motosport z různých úhlů pohledu. Odborný pohled nabízí náš kolega Honza Dvořák.

autor: Sports Take Team
Spustit audio