Stage - Final Fantasy z klubu 007

13. červenec 2009

Festival Creepy Teepee se pomalu blíží, a tak začneme protagonisty tohoto jedinečného festivalu pomalu představovat koncertními záznamy vlastní provenience. Na Stagei se tentokrát objeví skutečná lahůdka v podobě koncertu Final Fantasy, tedy projektu houslisty a zpěváka Owena Palletta!

Owen je příkladem hudebního akademika ověnčeného prestižními cenami, kterému čouhá z kapes tubus s diplomem a notové osnovy několika oper, ale vedle této stránky osobnosti má také druhou, která je naplno namočená v současné populární muzice. Jako výborný aranžér se podílel na nahrávkách Arcade Fire, Beirut, Grizzly Bear, ale i Pet Shop Boys a mnoha dalších. Nové album Heartland, které slibuje už dva roky, je stále v nedohlednu, ale zato posluchačský národ zásobuje neutuchající řadou nosičů kratších stopáží. Záznam koncertu Final Fantasy ze strahovského klubu 007 uslyšíte exkluzivně ve čtvrtek na Stagei Radia Wave od 19 hodin.

00955878.jpeg
autor: Pavel Zelinka
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.