Svatba je fajn, ale práce začíná až pak

24. srpen 2022

Zuzana a Ivana tentokrát ve studiu uvítaly manželský pár Kláru a Michala. Ti dostali účast v pořadu jako dar ke svatbě od přátel. Moderátorky se tedy rozhodly, že podrobně zmapují jejich vztah vedoucí až ke svatbě, a to od prvních okamžiků.

Klára s Michalem se seznámili na lyžařském výcviku v Harrachově, kde se prý původně Míša poohlížel po jiné dívce. Tam je pak sblížilo pivko a následné rande v Praze, během kterého šli do čajovny. Pak Klára studovala ve světě, zatímco si Michal užíval komfortu bydlení u mamky. Poté dlouho dlouho nic a na začátku covidu Klára pracovala v Kuvajtu. Po návratu ze zahraničí ji Michal požádal konečně o ruku a nyní spolu jsou už 13 let k obecné spokojenosti.

Nebyly by to Buchty, aby se řeč nesvedla úplně jinam - Zuzka musela zmínit pořekadlo dokud máma funí, nutno bydlet u ní. Probrala se architektura chalup v Kuvajtu i to, co se jedlo ve stáncích na Václavském náměstí před 13 lety. Zuzanu pak klasicky zajímalo, na kolik přijde svatbička s několika sty hosty, nebo z jakých sociologických vrstev se rekrutovali svatebčané. Michal pak ještě zmínil, že zažil svatbu, na které se spolu spustili svědek a otec nevěsty a mohlo se jít domů.

Pusťte si do uší a hlavně do duše Buchty a třeba si uvědomíte, že do toho taky třeba chcete praštit a mít svatbu jako řemen.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.