Take Control hlasí další mejdan

26. březen 2008

Ať už vás různé žebříčky oblíbenosti a hudební ankety dostávají do varu a nebo vás naopak nechávají ledově klidnými, je přeci jen hezké, když se v nich dočkáte nějakého pozitivního ocenění. A právě takové ocenění nedávno získala party Take Control. Na historicky prvním udílení cen Czech Drumandbass Awards vyhrál tenhle mejdan v kategorii klubová party roku.

Chcete-li se přesvědčit, zda bylo vítězství této akce oprávněné, máte šanci v pátek 28. března. Na své si tentokrát přijdou zejména fanoušci tvrdšího drum and bassu. Zahraničním hostem v pořadí již dvanácté Take Control bude totiž britský DJ Audio, který je jedním z rezidentů akcí Therapy Sessions. A jak je známo tahle britská party patří už několik let k těm nejtvrdším a nejexperimentálnějším dnb akcím vůbec. Audio momentálně pracuje na nové desce, takže je pravděpodobné, že nás ve svém pátečním setu nechá trochu nahlédnout do své tvůrčí kuchyně.

00689011.jpeg

Z českých DJů zahrají v Abatonu pravidelní účastníci Take Control Bifidus Aktif a Suki, z Ostravy dorazí člen člen dvoika.troika crew DJ Kyanid. Druhá, menší stage bude v Abatonu patřit breakbeatu. Tentokrát ovšem možná trochu netradičně ovládnou breakbeatové pódium tři DJové, kteří jsou jinak spojováni spíš s drum and bassem - Philip TBC, Akira a Sweg.

Víc informací včetně DJ setu od headlinera Audia najdete na webu Take Control.

Spustit audio