Víkendové tipy

1. červen 2006

Tenhle víkend sice zdaleka není událostmi tak nabitý jako ten předešlý, nicméně několik zajímavých akcí přeci jen na programu je. Na své si přijdou hlavně fanoušci rovných tanečních beatů, ale díky multižánrovému festivalu Respect nepřijdou zkrátka ani ostatní.

Pátek

Pokud budete mít chuť si v pátek večer dupnout do rytmu tanečních beatů a pokud máte rádi house, můžete zamířit třeba do klubu Chateau L'Enfer Rouge v Jakubské ulici, kde tentokrát desky roztáčí DJové Texx a Airto. Šetřivé určitě potěší vstup zdarma.

House bude dominovat v pátek večer i v klubu Radost, kde se uskuteční další díl tamní pravidelné "gay friendly" klubovky Lollypop, tentokrát rezidenty Viléma s Lumierem doplní východočeský DJ Fun.

House doplněný o progressive se v pátek ponese i nad Vltavou, na houseboatu Bukanýr totiž zahrají Lucas, Rai a Bo.Dan. A aby toho nebylo málo, bude house hlavní náplní pátečního programu v klubu Roxy, kam se můžete vypravit na pravidelnou noc Human Traffix, která je v režii DJe Loutky.

Ze zcela jiného soudku bude hudba, které v pátek zazní na pražské Štvanici. Tady se totiž bude konat třídenní multižánrový hudební festival Respect. Reggae, ska, blues, worldmusic na to všechno během pátku, soboty a neděle dojde. Sobota

V sobotu se v holešovickém klubu Mecca již potřetí zastaví globální party Salvation, jejím headlinerem bude tentokrát britský DJ Oli a domácí Texx. Ke střetu generací (doufejme, že přátelskému) dojde v sobotu večer v žižkovském Matrixu, spolu zde totiž zahrají DJský matador DJ Tráva a mladíci Tektoys.

V zatím nepříliš známém klubu Angel, který je jak jinak než na Andělu, si přijdou na své fanoušci tranceu, kterým zde k tanci i poslechu zahrají DJs San, Quintin a Marion Ford.

Stejně jako v pátek bude na ostrově Štvanice probíhat festival Respect.

00402428.jpeg
Spustit audio