Volání o pomoc, které nikdo neslyšel. Zemřel Liam Payne z One Direction

21. říjen 2024

Minulý týden ve svých 31 letech zemřel Liam Payne, zpěvák a bývalý člen kapely One Direction. Tragická a náhlá zpráva mimo jiné zasáhla generaci, která na jejich hudbě mezi lety 2012 a 2016 vyrůstala. Její součástí jsou i moderátoři Slejváku, kteří tomuto fenoménu věnovali dnešní epizodu.

Vilma s Mírou připomněli, co je doposud potvrzeno ohledně náhlého úmrtí Liama, a zamysleli se nad tím, co mu předcházelo. Zpěvák se netajil vztahem k alkoholu a drogám ani tím, že ho už během působení ve One Direction napadlo ukončit svůj život.

Chlapci Harry, Luis, Niall, Liam a Zayn se před vznikem slavné kapely neznali. V soutěži X Factor 2010 je spojila porota, protože by podle ní nebyli jako jednotlivci tak úspěšní. Soutěž sice nevyhráli, ale stali se natolik populárními, že je někteří označovali za „nové“ Beatles.

Jaké kontroverze spojené s Liamovým jménem letos vyvřely na povrch? Proč se One Direction rozpadli? Čím si jejich pop rock získal tolik věrných fanoušků a fanynek po celém světě? A jaké byly cesty jednotlivých zpěváků po zániku kapely? Pusťte si speciální Slejvák na styl deep dive a ponořte se do fenoménu 1D!

Spustit audio