WavetroniQ představí Krake Festival

První srpnový a v pořadí už šestý prázdninový WavetroniQ představí berlínský Krake Festival, který bude v německé metropoli probíhat od 6. do 12. srpna. Ve třech prostorech (Passionskirche, Berghain Kantine a Suicide Circus) se v průběhu celého týdne představí producenti současné klubové taneční i poslechové elektroniky.

Pondělní program letošního, teprve třetího ročníku městského Krake Festivalu bude především v ambientním duchu – v prostoru evangelického kostela Passionskirche, ve kterém se díky jeho skvělé akustice pořádají koncerty už více jak 25 let, zahrají první den festivalu živě Thomas Köner, Murcof, Bersarin Quartett a také český zástupce Floex. Středeční program, jenž se odehraje v prostoru Kantine legendárního klubu Berghain, bude o poznání ostřejší – své experimentální live sety předvedou zástupci labelu Stroboscopic Artefacts Perc, Lucy a Dadub.

Páteční a sobotní program bude shodně hostit klub Suicide Circus a během dvou dnů se zde živě představí mimo jiné Ulrich Schnauss, Pole, Kid606, Shrubbn!!, Tim Exile, Lakker nebo Ceephax Acid Crew. A podobně stylově pestrá jako letošní Krake Festival bude i pondělní hodinka mezi devátou a desátou večerní, která představí jak onu poslechovější, tak tanečnější tvář jeho třetího ročníku.

Link:
krake-festival.de

Playlist pořadu:
Bersarin Quartett – Alles Ist Ein Wunder [II] /Denovali Records, 2012/
Thomas Köner – Novaya Zemlya 3 [Novaya Zemlya] /Touch, 2012/
Shrubbn!! – Echo 8|4 [Echos] /Shitkatapult, 2012/
Goner – Time To Melt [-] /Goner Music, 2011/
Perc – Before I Go [A New Brutality] /Perc Trax, 2012/
Lucy – Milgram Experiment [Banality Of Evil] /Stroboscopic Artefacts, 2012/
Dadub – Temptation Of Maya [Way To Moksha] /Stroboscopic Artefacts, 2012/
Lakker – Arc [Arc E.P.] /Blueprint, 2012/
Kid606 – Ejaculazer Tag [Ejaculazer Tag] /Tigerbeat6, 2011/
Ceephax Acid Crew – South Bank [The Unstoppable Phax Machine] /030303, 2011/

Spustit audio