WavetroniQ zve na Skanu Mežs

2. září 2010

První zářijový WavetroniQ pokračuje ve svých letních speciálních vydáních zaměřených na evropské elektronické festivaly – tentokrát se vypraví až do jedné z pobaltských republik. Řeč je o Lotyšsku a festivalu jménem Skaņu Mežs.

Od čtvrtka 9. září do soboty 11. září se tam představí mimo jiné Chrome Hoof, Aoki Takamasa, Byetone, Oneohtrix Point Never, Bulimic Orgy, Sudden Infant nebo Etienne Jaumet.

Již osmý ročník, který se tradičně odehrává v lotyšské metropoli, letos nabídne vpravdě eklektický line-up čítající jak producenty zaměřené na současnou klubovou elektroniku, tak jejich kolegy, pro jejichž tvorbu jsou experiment a abstrakce hlavními popisnými znaky. Skaņu Mežs, v překladu Zvukový prales (Sound Forest), rozhodně dělá i v roce 2010 čest svému jménu. Lze jen doufat, že v tradičním pondělním čase mezi osmou a devátou hodinou večerní se WavetroniQ v onom zvukovém pralese neztratí.

02081021.jpeg

Playlist pořadu: AOKI Takamasa - Vos. [Silicom] /Progressive Form, 2001/ Astrowind - Buran [Kurland] /Resting Bell, 2009/ Antoine Chessex - Untitled [Lost In Destruction] /Editions Zero, 2007/ Grischa Lichtenberger - 0406_01_RS_! [~Treibgut] /Raster-Noton, 2009/ Byetone - Plastic Star (Session) [Death Of A Typographer] /Raster-Noton, 2008/ Bulimic Orgy feat. Mile - Aurora [Sawmill Gang Anthems EP] /Dusted Wax Kingdom, 2009/ Oneohtrix Point Never - Stress Waves [Returnal] /Editions Mego, 2010/ Emeralds - The Cycle Of Abuse [Does It Look Like I'm Here?] /Editions Mego, 2010/ Etienne Jaumet - At The Crack Of Dawn [Night Music] /Versatile Records, 2009/ Sudden Infant - Dies Irae [Psychotic Einzelkind] /Blossoming Noise, 2008/ Chrome Hoof - Sea Hornet [Crush Depth] /Southern Records, 2010/

Spustit audio