Back 2 School s novými deskami. Máme plnou aktovku novinek ze světa rapu

6. září 2024

Máme tu září a s ním také opětovné servírování novinek ze světa rapu. Čerstvá deska Luh Tylera, A$AP Rocky s dalším ochutnávkovým singlem (tentokrát v roli Swiftie), BLP Kosher s deluxovým upgradem alba a spoustu dalšího.

Na konci léta napadalo více desek, než jsme čekali, a tak po minulém díle o novinkách ze spodních pater (undergroundového) rapu, navazujeme rovnou s další nadílkou do startu školního roku. Tentokrát s alby většinově mainstreamového rázu. Na paškál jsme si vzali čerstvou nahrávku amerického rappera Luh Tylera, ale taky několik skladeb od Destroy Lonely, novinku od A$AP Rockyho, deluxové album BLP Koshera a několik dalších singlů.

Ze zahraničních vod jsme pak probrali kauzy kolem samplů z desky A$AP Rockyho, novinky kolem Playboi Cartiho a Kid Cudiho, ale také avizovanou desku od Futurea. Z tuzemských krajin jsme se pak podívali na kauzu kolem Smackova oznámení o jeho skoncování s rapem.

Kdy vydá Carti? Kdy Future? Proč A$AP Rocky posunuje album? A končí Smack s rapem? To vše a ještě víc ve Scéně s Opakem Dissu.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.