Ben Cristovao: Housku jsem teď dlouho neviděl

31. prosinec 2021

Hostem posledního vydání Brambory s vejcem v roce 2021 byl zpěvák, textař a sportovec Ben Cristovao. Ivana s Alešem na účastníkovi hudební soutěže Eurovize mimo jiné vyzvídali, co se podle něj určitě stane v nadcházejícím roce. „Určitě bude léto,“ předvídá držitel fialového pásku v brazilském jiu jitsu.

V telefonickém dada rozhovoru dostaly prostor i tradiční otázky houska, nebo rohlík a jaká barva je hnusná. Ben Cristovao, který si ale říká také Benny Cristo, prý housku už dlouho neviděl, ale praktičtější mu stejně přijde rohlík.

Zajímalo nás ale nejen pečivo, ale i Benův současný vztah ke kopru, o kterém se svěřil, že ho dřív nemíval rád. Padl i zcela zásadní dotaz, jak správně žít. „Když člověk nedělá dobře ostatním bytostem, tak se mu to vrátí,“ poučil nás Ben a dodal, že abychom žili správně, měli bychom dělat dobře nejen sobě, ale i ostatním.

Jakou zeleninou by se chtěl Ben Cristovao stát a proč? Co to jsou květákové uši a proč je Aleš nikdy nebude mít? Co je nejhorší na tom, být Ben Cristovao? Poslechněte si celou Bramboru s vejcem a všechno se to dozvíte.

Spustit audio

Související