Boomerka Miranda. Proč se pokračování Sexu ve městě pomstilo nejlepší postavě?

14. prosinec 2021

Volné pokračování seriálu Sex ve městě se konečně objevilo na HBO Max a reakce jsou spíše negativní. Slavné pětapadesátnice už v New Yorku neloví muže, ale tleskají svým dětem na koncertech a šlapají po jejich použitých kondomech. Chceme se na to dívat? Zjistíte v nové epizodě podcastu Kompot.

Stejně jako se Samantha Jonesová zasloužila o to, aby ženy na televizní obrazovce mohly mít chuť na sex a nestyděly se za to, Miranda Hobbsová uspěla v tvrdém mužském světě korporátního práva a souběžně si zamilovala mateřství.

Pro mnohé je Miranda dodnes nejlepší postava původního seriálu. Tvůrci se jí v novém seriálu And Just Like That ale zle pomstili, když ji vykoupali v bazénu politické korektnosti a nedali jí k tomu křidýlka. Více se dozvíte v nové epizodě.

Jaké jsou poslední série dobrodružné reality show Surviver a RuPaul's Drag Race? Pro koho můžete ještě stále hlasovat v národním kole Eurovize? Pusťte si novou epizodu a sledujte nás na Instagramu, kde pro vás připravujeme každý den nová hlasování o popkultuře!

Spustit audio