Boxerská legenda slaví jubileum turnajem

23. září 2010

Legenda československého boxu, několikanásobný mistr republiky a reprezentant Stanislav Tišer, odchovanec klubu Uhelné sklady, pořádá ve spolupráci se svým oddílem Box Clubu Žižkov u příležitosti svých 50. narozenin druhý ročník amatérského turnaje v boxu - O pohár města Žižkov. POSLECHNĚTE SI: Rozhovor se Stanislavem Tišerem

Druhý ročník boxerského turnaje Pohár města Žižkova - nejlepších pražských, regionálních ale i reprezentačních boxerů se uskuteční 5. října v pražském hotelu Olšanka u příležitosti ukončení ligové sezóny boxu celorepublikové soutěže v juniorských a seniorských zápasech.
"V turnaji se utkají jen ti nejlepší amatérští boxeři ligy v různých váhových kategoriích, z nichž jedna je považována za mistrovskou," říká Stanislav Tišer, hlavní organizátor turnaje a majitel vyhlášené boxerské školy Box Club Žižkov.

00608329.jpeg

Všichni vítězové duelů obdrží věcné ceny od partnerů turnaje a pamětní listy, vítěz mistrovské váhové kategorie navíc obdrží věcnou cenu Pohár města Žižkova a peněžitou prémii. Součástí turnaje bude doprovodný kulturní program nebo promítání krátkého filmu o historii městské části Praha 3 Žižkov.

Před finálním zápasem o pohár města Žižkova proběhne slavnostní ceremoniál udílení cen za celoživotní přínos boxu a nominovaní veteráni obdrží pamětní plakety a čestná uznání od starosty městské části Praha 3. Po ceremoniálu proběhne finálové utkání v mistrovské váze a po jeho skončení budou vyhlášeni a oceněni vítězové všech váhových kategorií, kterým budou předány věcné ceny.

00597625.jpeg
autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio