Buchty o lásce: Pro každého je tu někdo, nebo taky ne

6. březen 2019

Moderátorky povrchního pořadu Buchty tentokrát probíraly téma, které se týká snad všech kromě kněží. Řešily, jak si vybrat životního partnera, aby to nebyl průšvih.

Ivana Veselková a Zuzana Fuksová na základě vlastních chabých zkušeností radí, že třeba pěkné tenisky a hladká tvář nejsou optimálním vodítkem pro to, jak si hledat partnera, od kterého vás odloučí až smrt. Ivana kromě bot a obličeje ještě řeší souznění v oblasti humoru, Zuzana zas potřebuje kromě krásy to, aby ji dotyčný slušně pozdravil a poté trochu urazil. Zuzana se přiznává, že si zpravidla vybere podvědomě psychopata a boty erotického objektu řeší jen, pokud jsou hodně rozbité.

Obě ženy si kladou otázku, zda je dobrá strategie najít si partnera s jinou úrovní inteligence – a nenachází odpověď. Obě se ovšem shodnou na tom, že by partner kromě kvalitního obličeje a povahy měl mít jakoukoliv práci a taky mít dobrý vztah se svými rodiči – mnohé to totiž v praktickém životě ulehčí. Díky dnešním Buchtám se přesvědčíte, že v marném hledání ideálního protějšku nejste sami.

Pusťte si aktuální díl pořadu o všem a o ničem a zkuste si vzpomenout, jak jste se bezhlavě zamilovali do dívky z cirkusu a po svatbě se divili, že se nejradši dívá na Růžovku.

Spustit audio