Buchty o sousedech: Kdo je má rád, ať hodí kamenem

18. leden 2019

Ivana Veselková a Zuzana Fuksová, moderátorky povrchního pořadu o všem a o ničem aka Buchet, tentokrát probíraly sousedské vztahy, podivné charaktery sousedů a jejich vzájemné antipatie. Nečekejte ale žádné zásadní informace, pouze plkání o ničení zvonků, hlasité erotice a vzájemném pomlouvání.

Povrchní girl talk Ivany Veselkové a Zuzany Fuksové tentokrát řešila téma sousedi, sousedské vztahy a bizarní historky s nimi spjaté. Do studia dorazila Iveta, která v Buchtách příležitostně hostuje, protože má v rukávu spoustu historek – tentokrát i o sousedech, kteří jí skrze díru ve zdi ukradli marmelády. Také přišly na přetřes konflikty mezi obyvateli jednoho domu – zanechávání výhružných vzkazů a hádky na chodbě. Závěrem si Zuzana povzdechla, že nikdy neměla sexy souseda.

Pusťte si aktuální díl pořadu o všem a o ničem a zkuste si vzpomenout, kdy vás naposled soused vzbudil hlasitým alkoholickým zpěvem nebo jak jste odhalili, že je sousedka konkubína.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.