Buchty: Život je jeden velký problém

2. květen 2019

Zuzana Fuksová a Ivana Veselková se tentokrát trumfovaly v tom, kdo má více problémů. Zuzanin život je jeden velký problém, což potvrdila i její matka. Ivaně se daří líp, a tak jí problematický přijde hlavně volný čas – tj. doba, kdy zrovna necvičí ani nepracuje.

Snaží se ho zaplnit frenetickým chozením se psy nebo lenivým sledováním seriálů. Zuzana si postěžovala, že má na každém bílém tričku za chvíli flek, což vedlo k debatě o tom, zda jsou bílé džínsy in nebo out. Ivana se nakonec svěřila s jedním problémem, který ale má pevně v rukou – nechala si zamrazit vajíčka, protože mateřství a s ním spojené brouzdání na Mimibazaru musí ještě na pár let odložit.

Pusťte si aktuální díl pořadu o všem a o ničem a zkuste se politovat, kolik máte trápení. Zjistíte, že v sebelítosti nejste sami.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.