„Budeš se mnou chodit?“ ptá se starý moderátor desetileté Britney Spears v novém dokumentu

23. únor 2021

Dokumentární film Framing Britney Spears nepřináší nová odhalení, jako například Leaving Neverland o Michaelu Jacksonovi. Výmluvně ale ukazuje, co talentovaná zpěvačka v showbyznysu musí strpět, aby uspěla, a jak to dopadne, když to nevydrží. Pusťte si celou recenzi v nové epizodě podcastu Kompot.

Kdyby se točil film o kariéře devětatřicetileté zpěvačky, vypadal by úplně jinak než Framing Britney Spears, který vznikl pod hlavičkou deníku New York Times. Jako teenagerka dokázala prodat víc alb než jakýkoliv náctiletý umělec či umělkyně po ní. Po třicítce vydělávala milion dolarů týdně na své show v Las Vegas. Odzpívala 248 vystoupení, která navštívil skoro milion diváků.

Jenže ještě „zajímavější“ je právě život Britney Spears, který je mrazivou neznámou nejen pro její fanoušky, ale taky pro žurnalisty nebo její kolegy. Hlavním tématem dokumentu je totiž přes dvanáct let trvající opatrovnictví, během něhož na její soukromí i finance dohlíží otec nebo právníci. Z jakých informací ve filmu mrazí? Pusťte si Kompot.

Proč Meghan Markle a princ Harry odsekávají veřejně britské královně a o čem bude jejich první velký rozhovor s Oprah Winfrey? Existuje v popkultuře něco jako etika vůči fanouškům a překročila ji Alicia Keys, když si založila vlastní značku kosmetiky? A jak vypadá rozvod Kim Kardashian West a Kanyeho Westa? Poslechněte si nový díl Kompotu i s výsledky Kompot Song roku 2020 a sledujte náš Instagram.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.