„Bylo to dobrodružný!“ Pusťte si Karanténa Session z domácí džungle Never Sol

7. duben 2020

Vydejte se s novým pop-up formátem Radia Wave Karanténa Session prostřednictvím obrazovky počítače na domácí koncerty českých hudebních osobností! Tentokrát zveme na procházku džunglí květin a nástrojů Sáry Vondráškové aka Never Sol.

„Bylo to dobrodružný, pro mě obrovskej zážitek, jsem fakt dojatá, že jste drželi,“ vzkázala Never Sol fanouškům, kteří ji během koncertu neúnavně podporovali. A přestože streamování nebylo zrovna jednoduché, Sára se výzev nebojí, právě naopak! „Nějak mě to streamování začalo bavit. Musím říct, že jsem měla fakt těžký chvilky včera, ale paradoxně mě to celkově dost nakoplo, byl to po dlouhý době kontakt s váma a je taky důležitý se po prvním vysekání na kole zas zvednout, nasednout a jet dál, ne?! Takže tenhle první stream rozhodně nebyl poslední,“ dodává Never Sol a vy se tak můžete těšit na další domácí experimenty na zpěvaččině facebooku nebo instagramu. Čekání si zatím můžete zpříjemnit poslechem koncertu pro Radio Wave Karanténa Session.

V dalších dílech Karanténa Session vystoupí maskovaný písničkář Kittchen nebo producent Aid Kid. Živé sety odehrají muzikanti přímo ve svých domovech a sledovat je můžete ve videostreamu na facebookovém profilu Radia Wave.

 

autor: Radio Wave

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.