Čelisti: Co skaut, to hipster!

12. červenec 2012

Návrat z letního tábora v Karlových Varech zastihl Čelisti opět po delší době kompletní. A bylo si o čem povídat – Daniel nasbíral během dovolené celý košík filmových adaptací počítačových her, zatímco Vít s Alešem záškodnicky trhali muchomůrky zelené za skautským táborem.

Návštěva stanového městečka Wese Andersona se neobešla a neobejde bez incidentů. Zatímco většina milovníků hipstersky úhledného táboření je z filmu Až vyjde měsíc nadšená, fanatičtí zastánci pohanského trampingu z Čelistí nešetřili ostrými slovy. Jedna celta nezůstala suchá a při jamboree létaly uzly, trofeje a ešusy.

Zklidnění přinesl zbytečný úžasný Spider-Man, který sice úplně neobhájil smysl své existence, ale na druhou stranu film Marca Webba přinesl do kina čistou žánrovou zábavu a pubertální lehkonohost. Těžko říci, co by na něj řekl stařičký Hank Williams, ale my jsme z toho byli celkem honky-tonky.

Příště budeme s Woodym lovit v Římě upíry. Nezapomeňte si přibalit rodinné stříbro.

autoři: Aleš Stuchlý , Vít Schmarc , Daniel Řehák
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.