Čelisti: Darebák jeden ve třech vydáních

19. prosinec 2016

A přišel ten krásný den, kdy k nám byl zaveden Rogue One. Pro Dana a Víta nejočekávanější den roku. Pro Aleše? Den jako každý jiný v semestru.

Prostor na parketu ale napřed patřil Adamu Sedlákovi a jeho mumblecoreovému hitu Semestr, který na ploše dvou počítačů mapuje šest měsíců v dějinách jednoho vztahu. Po dlouhé době tuzemský počin, který není snaživou nápodobou, ale přichází s něčím svérázným a smysluplným.

Miluj mě, jestli to dokážeš, to není jen věta, kterou občas křičíme do tváře cizím lidem na ulici, ale i název pozoruhodného dokumentu Dagmar Smržové. Tři hrdinové s různým typem hendikepu, ale se společnou touhou po koitu – výjimečně nemluvíme o osádce Čelistí. Otevřená, vtipná a něžná zpověď o tom, jak je někdy složité dosáhnout uspokojení. A pak už to přišlo.

Čtěte také

Rogue One a konec napjatého těšení. U Dana masáž s malým happy endem, u Víta a Aleše zdlouhavé sezení zakončené ranou do citlivých partií. Po delší době ostřejší spor o to, zda je film Garetha Edwardse solidním přínosem do Star Wars univerza, nebo jen jeho samoúčelným ředěním a nastavováním. Je na vás, kam se v oblíbené hře dva na jednoho postavíte, darebáci jedni!

autoři: Aleš Stuchlý , Vít Schmarc , Daniel Řehák
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.