Čelisti jsou Aladdin

17. květen 2012

Vláda nakázala postřílet všechny neplavce. Ještěže Čelisti v tom plavat umí.

Nekorektní a do obscénní pity naházený kebab Sachy Barona Cohena Diktátor si získal srdce i jiné orgány kritického tria, které se nikdy netajilo sympatiemi k nejrůznějším autokratickým režimům – především k republice Tatarrstán, Žižkovskému banátu a bavorskému Oktoberfestu. Židovský intelektuál s diplomem z Cambridge se inspiroval vším nízkým, co se povaluje v okolí budov OSN, NATO i v zahradách diktátorských vilek a zásobil nás pikantní porcí nekorektního magmatu, pod nímž se rozpouští veškerá slušnost a cudnost.

Pochvalné kolové tance za doprovodu chlupatých kazašských krasavic, rapperských pejsků a zženštilých rakouských Ježíšů (zdravíme kolegy z Hergot!u) doplňovaly praktické státnické rady i šamanské zpěvy generála Aladdina. Do diktátorského reje se zapojily nadmuté opičky a vzestup jejich planety, kližka na guláš, módní promenády v Cannes a geriatrické pařby... Příště zapracujeme i na troše toho diktátu demokracie a možná necháme Marušku, aby vás přesvědčila, že pořád líbá jako ďábel. Nebo taky vůbec ne.

02632340.jpeg

Čelisti: zrada a chamtivost na planetě opic.

autoři: Aleš Stuchlý , Vít Schmarc , Daniel Řehák
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.