Čelisti: Nedotknutelný pan Šťáva

31. květen 2012

Máte rádi šťávu? Muže v černém? Černé anděly? Abstinujete? Prý?

My prý zase neumíme překvapit. Tak jsme to jednou zkusili a výsledek překvapil i nás samotné. Zatímco Dan kontemploval na intelektuálním Olympu, vypravili se pozůstalí na film Nedotknutelní, který od synopse až po divácké reakce vyhlížel jako dokonalá Nemesis všeho, v co Čelisti věří. A víte co? Ono se nám to docela líbilo. A dokonce víme proč...

S Muži v černém už se to má hůř. Šmejd z kosmu se tentokrát musel obejít bez scenáristy a první třetinu filmu psal prý přímo na place šimpanz s cigaretou, který dříve pracoval na románu Montgomeryho Burnese Jádro a mír. Poté, co dostal výpověď, se film Barryho Sonnenfelda stal koukatelným, místy dokonce zábavným... Hlavně proto, že Josh Brolin má šťávu!

A pan Šťáva? Inu, ten si šel vymačkat citrón, společně s Thomasem Alfredssonem, Robertem de Nirem a Sylvestrem Stallonem, kteří se nenudí a chystají zajímavé věci.

Příště se dozvíte, proč nám Prometheus vykloval játra a co pořád hledáme.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.