Další zatčený rapper na londýnském letišti

15. květen 2006

Není to tak dávno, co byl na londýnském letišti Heathrow zatčen známý americký rapper Snoop Dogg poté, co se spolu s několika svými přáteli popral s policisty, a už je tu další zatčený hiphoper. Tento víkend byl totiž v policejních poutech z letiště odveden další americký hiphopový umělec a sice Earl Simmons aka DMX.

Celý incident začal už na palubě letadla, kdy se Simmons údajně odmítl před přistáním v Londýně připoutat. Na výtky stevardů a letušek nereagoval a po přistání se dokonce rozhodl si to s nimi vyříkat o něco ostřejším tónem.

Došlo to tak daleko, že v letištní budově byl zatčen a odveden na policejní stanici. Jak posléze sdělil médiím tiskový mluvčí Scotland Yardu: " Policie byla na letiště přivolána v sobotu kolem dvanácté hodiny dopoledne. Dostali jsme hlášení, že nějaký pasažér způsoboval nepokoje během letu a následně sprostě vyhrožoval letecké posádce. Zatčeným byl pětatřicetiletý muž, který byl ale nakonec po nějakém čase stráveném na policejní stanici a po slovní výstraze policisty propuštěn."

Se stejným trestem jako DMX, tedy pouze ze slovním napomenutím, vyvázl nakonec i již zmiňovaný Snoop Dogg. Uvidíme tedy, kdo bude dalším zatčeným. Pravda, není to sice zrovna pozitivní reklama, když o vás píše většina britských deníků v souvislosti s vaším zatčením. Ale pořád je to reklama.

00395955.jpeg
Spustit audio