Děkujeme! Okurkovou sezonu v rapu zachraňují ICYTWAT a zesnulý King Von

21. červenec 2023

Do parného léta přinášíme výběr z hrozných, prozkoumáváme releasy a hledáme záchranáře okurkové sezóny. Na programu jsou King Von, LUCKI, ICYTWAT, sWum a Lil Xelly.

Jako každý rok je rozjezd parného léta chudší na rapové novinky, interpreti drancují festivaly, další si užívají dovolené, a dohledat se kvalitních desek je náročnější, než se může na první dobrou zdát. Ovšem i přes tyto překážky vám přinášíme náš tradiční servis, ve kterém jsme si posvítili na nová alba, vydané singly či chystané projekty, jenž jsme dokořenili o cestovatelský zážitek jménem Zrče Survivor.

Do naší rytířské rotace se dostala posmrtná deska Grandson od King Vona, dále pak album od jeho chicagského kolegy jménem LUCKI nebo album, které se nese v rytmu old-school hip hopu Streets Theory od sWuMa a Rolanda Jonese. Tuhle sebranku pak doplňuje excelentní ICYTWAT, jenž nelení a opět vydává, stejně jako producent Soudiere s Lil Xellym na desce Xrrified Posse.

Jak to má Travis Scott s Egyptem? Přežil Casablanka Survivor: Zrče edition? Kde se vzal ICYTWAT? A která deska je vhodná k relaxaci? Poslechněte si Scénu s Opakem Dissu a dozvíte se víc.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.