Filip Titlbach: Kateřina Brožová zamčená v obchodním centru? Celebrity jsou taky jen lidé

25. říjen 2023

I slavným lidem se může stát, že je zamknou v obchodním domě. Moderátora Filipa Titlbacha příběh herečky a zpěvačky Kateřiny Brožové proto nepřekvapil. Během živého natáčení podcastu Kompot na Prix Bohemia Radio v Olomouci se řešilo také, zda by chtěl moderovat televizní soutěž StarDance, a proč ho zajímá víc Instagram Heleny Vondráčkové než memoáry Britney Spears?

„Vždycky, když mám odpor k práci, tak se podívám na instagramový účet Heleny Vondráčkové. Motivuje mě i videem, jak jede do práce v tramvaji,“ říká. Tematický odklon od americké zpěvačky a jejích memoárů, které vyšly 24. října, ale vedl k nelibosti publika. „Měli bychom se o Britney Spears bavit, protože teď vydává knihu, a hlavně dlouhodobě ukazuje život člověka s postižením,“ přihlásila se divačka v publiku o slovo. Jak se Britney Spears po přiznaném potratu stala hrdinkou celých Spojených států? Pusťte si Kompot.

Dalším zajímavým tématem byla nedávná kauza zamčené Kateřiny Brožové v nákupním centru, ke které Titlbach projevil velkou empatii. „Koukal jsem na všechna videa, která z toho postovala. Natáčela se v sekci ložní prádlo/postele, což bych já třeba využil, ale ona toho nevyužila,“ odtušil. Zajímavá byla i jeho odpověď na otázku, zda je reakce na Facebooku „péče“ vlastně jízlivá? A jak je to s holubicemi a RIP, když někdo zemře? Zjistíte v podcastu Kompot s Filipem Titlbachem.

Na co se Filip zeptal Hanky a Šimona? Proč Hanka po tomto dílu možná přijde o všechno? A jak se Šimon staví k braní kreatinu? Poslechněte si novou epizodu a sledujte nás na Instagramu!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.