Grundfunk Ladies Night vol. 27

10. srpen 2012

Jednou za čas nám s pořadem vypomáhá badatelka v oblasti groovu MaryC, která se specializuje na zpěvačky a hudebnice myslící v rytmu funku, soulu, jazzu a hip hopu. Sledujte také její pořad Kruton, který vysílá Radio Wave každé pondělí od 22 hodin.

Na návštěvu do mateřské lodi funku zavítá Mary s čerstvými zážitky i audio úlovky z festivalu OFF, kde nechyběl ani funk. Ovšem řeč bude hlavně o dámách. S dalším vydáním Grundfunk Ladies Night si budete moci udělat malý výlet za starými africkými groovy i současným r’n’b a tempo nakonec vyženeme až do kosmických sfér diska. Těšte se na další porci groovu ženského pohlaví.
rozhlas.cz/radiowave/kruton
off-festival.pl/pl/2012

Šestičlenná parta muzikantů The Neighbourhood, která se nebojí své kompozice natahovat do větších rozměrů, než je běžná délka populární písně, vydala v březnu tohoto roku album nazvané The Enchanter. Právě z něj zazní v pravidelné rubrice Groove Window několik ukázek, abychom si o šestici mladých muzikantů mohli povědět i něco víc.
facebook.com/neighbourhoodtheband

02695952.jpeg

Tradiční migrénou bohů vás v neděli od 22 hodin na Radiu Wave provedou DJ Maceo, Viktor Mašát a MaryC. Těšte se na funk, soul, groove a jazz.

autoři: Viktor Mašát , Maceo
Spustit audio