Hádej, kdo bude v pátek v Roxy?

24. leden 2007

Všichni fanoušci českého hip hopu by si pátek 26. ledna měli červeně zatrhnout v kalendáři. Proč? V klubu Roxy se totiž bude konat velkolepý křest nové desky pražské dvojice Indy & Wich. Kromě téhle dvojky se tady ukáže i spousta hostů a během večera se pokřtí i deska Chronicles Of A Nomad, kterou vytvořil Wich spolu s NIem.

V pořadí druhá deska Indyho a Wiche nese název "Hádej kdo..." a zatím se setkává se samými pozitivními ohlasy. Slavnostní křest proběhne v pátek v pražském klubu Roxy a začínat se bude kolem devatenácté hodiny. Pokřtít album přijde do klubu Roxy i řada zajímavých hudebních hostů, kteří se na albu "Hádej kdo..." objevili. Na pódiu se tak spolu s Indym a Wichem ukáže i slovenský rapper Vec, Orion, Wladimir, La4, The Regime a taky zpěvačka Katka Winterová.

00460005.jpeg

Chybět nebudou ani výborní DJové Abdul52, Enemy a slovenský DJ Viktor Hazard, který bude v Roxy prezentovat svůj zbrusu nový mixtape Rap Superstar 2. Fanoušci DJe Wiche se navíc můžou těšit i na křest další nové desky - Wich se totiž spojil s Nironicem aka NIem, bývalým frontmanem formace Cherry Hill, a spáchali spolu desku Chronicles Of A Nomad, kterou představí právě 26. ledna v Roxy.

Více info o pátečním křtu najdete zde.

Spustit audio