Haujobb: Vše co dělam, je hudba

Daniel Myer funguje na hudební scéně už více než dvacet let. Jeho hlavní pracovní úvazek – projekt Haujobb – je uznávaným pojmem tvrdě elektronické scény. Zajímavé jsou ale také jeho boční projekty jako Architekt, Destroid/DSTR, Radioaktivists nebo Liebknecht. Na rozdíl od v podobnou dobu úspěšných kapel jako Project Pitchfork, Covenant nebo And One, zůstal částečně nedoceněný, což se obšem mění s vydáním poslední desky New World March.

S Danielem jsme během rozhovoru probrali historii Haujobb, zálibu v zakládání bočních projektů, jeho účinkování v Covenant, vydavatelské spády labelu Basic Unit Productions, časté hostování na koncertech v rámci Wave Gotik Treffen, remixování, ale také DJing. Kromě vystoupení Haujobb ve čtvrtek 15. srpna v pražském Lucerna Music baru totiž Daniel do Prahy zavítá ještě jednou. A to jako DJ v rámci osmého pokračování Prague Gotik Treffen, které proběhne v sobotu 31. srpna.

autor: Pavel Zelinka
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.