Hledáš sebe, ale našel jsi mě. Poslechněte si teaser k novému psychothrilleru Odcizení

19. září 2024

Pětidílný psychothriller Odcizení o krádeži identity poslouchejte od 30. září na Radiu Wave. Pusťte si teaser k nové podcastové sérii s Josefem Trojanem, Petrem Uhlíkem a Martinou Jindrovou v hlavních rolích.

Dvacátník Marek pracuje do úmoru a moc se nestará o svého přítele, nejlepší kamarádku a nemá čas ani na vlastní mámu. Do toho si píše na online seznamce s anonymním profilem. Jenže touha po rychlém vzrušení se mu vymkne z rukou. Někdo mu ukradne profil a začne se za něj vydávat, nejen na internetu, ale i v reálu. Kvůli neochotě žít dobře svůj vlastní život Marek najednou pozoruje, jako ho za něj žije někdo jiný. A to ještě neví, že bude muset bojovat o víc než jen o odcizenou identitu.

V hlavních rolích uslyšíte nejlepší herce nejmladší generace: Josefa Trojana, Petra Uhlíka a Martinu Jindrovou. Scénář napsal David Košťák. Režie se ujala Natália Deáková, která stojí i za dalšími úspěšnými hranými podcasty Radia Wave Neklid, Rituál nebo Reakce. 

První dva díly poslouchejte od 30. září. na webu Radia Wave, v aplikaci mujRozhlas a v dalších podcastových aplikacích. Další dvě epizody budou k dispozici 7. října. a poslední díl vyjde 14. října.

autoři: Josef Kokta , Zuzana Sikačová , David Košťák
Spustit audio