I AM X a Warren Suicide míří do Prahy

6. říjen 2006

Zpěvák Chris Corner si Prahu a potažmo celou Českou republiku dost oblíbil. Jak jinak si vysvětlit, že začátkem prosince se k nám po necelých pěti měsících opět vrací. Jen v Praze koncertoval letos Chris už dvakrát. Jednou zahrál se svým projektem I AM X v Lucerna Music Baru, podruhé se ukázal na festivalu Love Planet.

Projekt I AM X si založil frontman i u nás známých Speaker Pimps poté, co přestal být spokojen se směřováním své mateřské kapely. Jeho zpočátku vedlejší projekt dnes slaví mnohem větší úspěch než původní Snekaer Pimps a na kontě má Chris už dvě kritikou opěvované desky.

Za dobu své existence u nás I AM X vystupovali už několikrát - začínali na menších stageích, kam si je přišlo poslechnout pár zvědavců a postupně si u nás vybudovali početné publikum. Letos na Love Planet už patřili k headlinerům a vychutnat si je přišlo několik tisíc fanoušků.

00429548.jpeg

Tentokrát zahrají I AM X opět v Lucerně. Spolu s nimi se tady 12. prosince navíc ukáže i berlínský electro-rockový projekt Warren Suicide (mimochodem doporučuji podívat se na jejich webové stránky), který jsme v Praze mohli vidět loni na podzim v rámci klubového festivalu Prague-Berlin Insane v Abatonu. Den před jejich pražským koncertem, tedy 11. prosince, se I AM X a Warren Suicide zastaví i u našich slovenských sousedů v bratislavském SUB klubu.

Spustit audio