Incognito živě ze studia Little Big Beat, nové desky mají i Victor Haynes nebo saxofonista Kirk Whalum

23. květen 2024

Po delší době jsme se podívali na produkci lichtenštejnského Little Big Beat studia, kde loni zahráli živě Incognito. Záznam z jejich tehdejších koncertů právě vyšel na dvou vinylových deskách a Youtube kanál studia se zaplnil ukázkami ze dvou večerů, kdy nahrávání desky probíhalo.

Vysílání nám otevřela rozšířená verze skladby Honey Boy od Purple Disco Machine a Benjamina Ingrossa, která se pyšní daleko více kytarovými momenty, které do ní dodal hostující Nile Rodgers. Ve skladbé uslyšíte zpěvačku Shensee, kterou čeká vydání druhé sólové desky. Tady si můžete dát k písni Honey Boy klip.  

Pánové Juan Laya a Jorge Montiel z Los Charly's Orchestra vydali skladbu When The Sun Goes Down s hostujícím vokalistou Xantoné Blacqem. Obě právě vydané verze skladby, stejně jako jejich instrumentální předobrazy, můžete poslouchat tady.

Loňská studio session britských Incognito odehraná v Little Big Beat Studios vyšla na vinylu a vy si ji můžete také díky Youtube kanálu studia vychutnat téměř celou i s obrázky. 

Zpěvák a skladatel Victor Haynes vydal po dvou letech novou desku Dreams, ze které jsme vám ve vysílání představili hned dva kousky.

Kirk Whalum se na své novince Epic Cool trochu utrhl ze řetězu a dodal nám jedenáct groovy nabitých skladeb, kterým dominuje se svým saxofonem. 

Playlist dílu najdete tady.

Spustit audio