Innovation Tank může zrealizovat i váš nápad

29. únor 2012

Občanské sdružení Innovation Tank vyhlásilo soutěž, do které se může zapojit každý, kdo má nějaký nápad.

Název soutěže Best Eco & Social Ideas napovídá, čeho by se váš nápad měl zhruba týkat. Přihlásit se může úplně každý, kdo by chtěl jakýmkoliv způsobem společensky prospěšně podnikat. Co se za tímto trochu budovatelsky znějícím termínem skrývá, mi vysvětlila jedna z organizátorek soutěže Petra Kubálková.
Poslechněte si s ní rozhovor uvnitř příspěvku.

Váš nápad může pomáhat lidem, zvířatům nebo třeba městu, ve kterém žijete. Nemusíte být zdatný podnikatel ani nemusíte mít finanční zdroje pro svůj projekt. Všechno, co potřebujete, je jenom ten jeden dobrý nápad. Hlásit do soutěže se mohou nejen neziskové organizace, spolky a sdružení, ale i jednotlivci.

Formulář, který je nutné pro účast v soutěži vyplnit, najdete na webu pořádající organizace innovationtank.eu. Nosíte-li tedy v hlavě jakékoliv sociálně-podnikatelské nápady a jediné, co vám chybí, jsou peníze a zkušenosti, nepromarněte svoji šanci a zkuste se přihlásit!

Své nápady můžete do soutěže Best Eco & Social Ideas posílat do 22. března. Vyhlášení výherců proběhne 5. dubna v prostoru HUB Praha.

Spustit audio