Kérky, jizvy, lovestory. Startuje nová dokumentární série, která zkoumá, proč se lidi mění

21. březen 2024

Od 26. března startuje na Radiu Wave autorská podcastová dokumentární série Kérky, jizvy, lovestory. Jde o první sérii z cyklu Normy, který zkoumá, proč se lidi mění a co ještě považujeme za normální. Dokumentarista Vojta Petřina vypráví, co prožívá, když podstupuje různé tělesné modifikace.

„A já si jako první náplast po rozchodu nesu domů nové tetování,“ říká Vojta, který v sérii Kérky, jizvy, lovestory zažije i vypalování, nebo piercing. Jakou roli pro něj hraje bolest a musí nutně mít sexuální podtext? Zároveň mluví s tatérkou, nebo piercerem o tom, jestli tělo vnímají jako umělecké plátno a jaký význam má piercing v intimních partiích.

Podcastovou sérii Kérky, jizvy, lovestory z cyklu Normy najdete od 26. března 2024 na webu Radia Wave, v aplikaci mujRozhlas a ve všech dalších podcastových aplikacích.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.