Koníčky ti na rozdíl od manželství vydrží, říkají Buchty

18. září 2019

Moderátorky Buchet tentokrát ve studiu, které znamená svět, nepřivítaly nikoho kromě sebe a při jedení oříšků klábosily o svých koníčcích.

Ivana Veselková a Zuzana Fuksová se tentokrát ve studiu zamýšlely mimo jiné nad tím, proč někdo utrácí čas a peníze tím, že sbírá pivní plechovky nebo třeba obaly od žvýkaček. Spoiler – Zuzku by prý oslnilo jedině to, kdyby někdo sbíral obrazy Pabla Picassa z modrého období nebo různé druhy kuchyňské soli, Ivaně by stačilo, kdyby někdo sbíral boty na crossfit.

Zuzana také dodala několik zlepšováků na partnerský vztah – myslí si, že je dobré si najít partnera, který s vámi aspoň rád hraje kanastu nebo sbírá nerosty. Ivana si myslí, že stačí se dohromady dívat na seriály, ale Zuzana ji varuje, že až spadne internet, bude mít problém.

Řeč přijde i na přípravu pokrmu zvaného tofíčka, ale to už bychom vyzrazovali ažaž.

Chcete si vzpomenout na to, jak vaše bývalá drahá polovička utratila všechny peníze za svou sbírku cínových vojáčků? Poslechněte si aktuální díl Buchet a možná si uvědomíte, že bez koníčků by byl život prázdný.

Potkejte se s Ivanou Veselkovou a Zuzanou Fuksovou, doražte na Podcast Session 30. září do Kasáren Karlín. Vstup je zdarma a bez registrace. Více se dozvíte zde.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.