Let It Roll přivezou Shy FX

12. duben 2007

Další díl party Let It Roll proběhne večer v pátek třináctého v Abatonu. Pokud jste hodně pověrčiví možná raději zůstanete doma, ale pokud se pátku třináctého nebojíte a navíc máte rádi drum and bass, určitě byste do Abatonu vyrazit mohli. POSLECHNĚTE SI: Pozvánku na Let it Roll

Na line-upu Let It Roll se tentokrát objeví hned několik zvučných jmen: Shy FX, Benny Page, Ragga Twins, francouzský DJ Damalistik nebo němečtí Jungle Lion Sound. Zahraniční hosty pak bude doplňovat celá řada českých DJs jako třeba Suki nebo Pixie. Hrát se tentokrát bude hned na čtyřech stageích.

Hlavní pódium bude samozřejmě patřit drum and bassu. Zhruba od půlnoci by na něm měl začít hrát právě britský DJ a producent Benny Page, který v současné době vydává na značce Digital Soundboy. Moudří už zřejmě vědí, že vlastníkem labelu Digital Soundboy není nikdo jiný než další z headlinerů a sice Shy FX. Ten se do povědomí fanoušků zlámaných beatů zapsal už v roce 1994 díky své legendární skladbě Original Nutaah, od té doby vydal nespočet tracků a před dvěma lety dokonce celé album nazvané jak jinak než Diary Of A Digital Soundboy.

00531529.jpeg

Své velké lákadlo ale bude mít i v pořadí druhá stage, kde se bude hrát převážně reggae vystoupí zde britští Ragga Twins, kterým bude sekundovat francouzský DJ Damalistik. Třetí stagei budou kralovat zástupci Jungle Lion Sound a na čtvrté si budete moct odpočinout v chill-outu.

Kompletní line-up a víc informací najdete na www.letitroll.cz

Spustit audio