Mirek Dušín českého internetu Kovy: COVID mi kazí reputaci

19. březen 2020

Ivana s Alešem založili ve studiu ilegální množírnu kastrovaných psů a shodli se, že emočně zemřeli už v sedmnácti letech. Nejvyšší čas nechat se v pokračování série rozkladných telefonátů do karantén nabít pozitivními vibes od miláčka českého internetu Kovyho.

Youtuber a účastník StarDance Karel Kovář nám v rozhovoru exkluzivně prozradil, že by se klidně přihlásil do boje o křeslo českého prezidenta. Ovšem jen v případě, že by jeho protikandidát byl Jarda Jágr. Což Aleš, jako milovník Jardových účesů, kvituje. Ivana opakovaně prosazovala svůj nápaditý recept na bramboru s vejcem, i když je jasné, že to nikoho nezajímá.

Zbylo trochu času i na další eurodancové okénko, které se tentokrát věnovalo hitu The Rhythm of the Night z roku 1993. Díky malé odbočce, která ale byla totálně k věci, se Ivana dozvěděla i něco o vztahu Alešovy mámy a zpěváka Miro Žbirky.

Podobá se Ivanin obličej víc rohlíku nebo housce? Hnije Aleš jen zevnitř nebo už i zvenku? A kdy půjde Miro Žbirka nakupovat s Alešovou mámou? Pusťte si rozhovor!

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.