Multižánrový rave, Denzel Curry a Víno Ženy Funk

16. červen 2022

V tomto multižánrovém dílu Flámu se Kewu a Steady pouští do nejnovějších drillových, junglových či ghetto housových bangerů, které by neměly chybět na žádném ravu.

TSHA přichází se svým skvělým debutovým albem Capricorn Sun, Mall Grab si zase na hostování přizval dva zástupce grime generace. Novelist a D Double E se spolu s ním objeví v novém junglovém singlu s názvem Times Change. Japonský raper Tohji pak pro změnu ukazuje, jak zní hyperpop formou drillu.

V této epizodě také zazněl Denzel Curry, který vydal dlouho očekávaný remix svého hitu Walking s Key Glockem, který se 14.července chystá do pražského Lucerna Music Baru. Otázkou stále zůstává, kdo panu Glockovi bude dělat předskokana.

Zatímco Steady popisuje své sobotní hraní se zpěvačkou Tea Sofia na United Islands, Kewu se rozpovídá o svém (klasickém) melancholickém setu ze slovenského guestivalu Ženy Víno Funk.

Co je to tzv. guestival a jak tento koncept funguje? Co Steadyho zaujalo na United Islands? A jak vypadá snový vnitřek balónu? Poslouchteje nový Flám!

autoři: Kewu , STEADY
Spustit audio