Nadvláda žen propuká v rytmech Gavin Turek, Syleeny Johnson a Raquel Rodriguez

12. září 2024

Zpěvačka a původně tanečnice Gavin Turek představila své druhé sólové album Diva of the People, zatímco Syleena Johnson vydala desku Legacy, věnovanou svému zesnulému otci. Raquel Rodriguez oznámila vydání své chystané desky Housewife vydáním titulní skladby, zatímco Angela Johnson spolupracovala s britským duem Full Flava na skladbě I Wanna Be Loved By You.

Menšinu pánského osazenstva tentokrát zastupoval nedávno zesnulý král bosanovy Sérgio Mendes, v pravidelné rubrice Groove Window jsme představili projekt The Big Ol' Nasty Getdown a samotný závěr obstaral francouzský mág 20Syl, který si na svůj nejnovější počin přizval dechaře Christophea Panzaniho, aby společně vytvořili album Sula Bassana.

Po delší době jsme otevřeli vysílání s The Reflexovou revizí – tentokrát skladby Lights Out od uskupení Nubiyan Twist, která vznikla za přispění nikoho menšího než kytaristy Nila Rodgerse.

Pardon, tuto skladbu od TDC (Top Dream Company) jsme do playlistu zařadit nechtěli, dostala se tam Omylem.

Druhé studiové album Diva Of The People od Gavin Turek je konečně tady a vy s ním můžete protančit celý večer. Tak hurá do něj.

J.A.R. příchází s novým videoklipem ke skladbě Reggay, který vzniknul za pomoci umělé inteligence, podle scénáře Oto Klempíře a střihu a režie Jana Krejčíře.

 

Na nedávno zesnulého brazilského hudebního velikána Sérgio Mendese, by se dalo vzpomínat pomocí spousty zajímavé a celosvětově ceněné muziky. My jsme pro vzpomínku na něj vybrali ukázky z alba Encanto z roku 2008, které pro něj produkoval will.i.am.

Playlist dílu najdete tady

Spustit audio