O pořadu Šatníky

Šatníky přináší příběhy módy z českých skříní a ulic. Poslechněte si, co se skutečně nosí a proč. Nahlížíme do skříní a šaten, analyzujeme osobní styl a přístup k oblékání. Hledáme odpovědi na to, co dnes móda pro lidi znamená, jakou má hodnotu a co o nás prozrazuje.

Jaké strachy za šaty skrýváme a co naopak rádi ukazujeme? Kdo a co nás v oblékání ovlivňuje? Oblékáme své tělo a svůj životní styl, nebo se naopak snažíme napasovat do módy podle někoho jiného? V čem jsme uniformní a v čem naopak jiní než ostatní? Patří k naší každodennosti snaha o udržitelnost?

Poslechněte si hloubkovou sondu do současného českého odívání. Pořad o dívání se do českých skříní ŠATNÍKY můžete na Radiu Wave poslouchat každé úterý od šesti večer. Anebo kdykoliv jindy na wave.cz/šatníky a ve vašich podcastových aplikacích.

Šatníky připravuje Veronika Ruppert (Modeschau, Svatebky).

Historie: Šatníky se vysílají od poloviny března 2020.

Pořad připravují

Další pořady

  • Bourání

    Bourání je pořad o architektuře, urbanismu a designu. A o tom, jak nám zlepšují nebo zhoršují život.

  • Rozchod

    Rozchod je šestidílný podcastový seriál o vztahu Denisy a Honzy a jejich pátrání, proč jim to nevyšlo a kde udělali chybu. V hlavních rolích Denisa Barešová a Jan Nedbal.

  • Zkouškový

    Zkouškový je první český hraný podcastový seriál pro mladé posluchače. Šest hrdinů a hrdinek v seriálu řeší to, co asi všichni známe. 

  • Postíže

    Zuzana Kašparová a Jakub Strouhal v uvolněných rozhovorech zpovídají zdravotně postižené vrstevníky v podcastové sérii Postíže.