O pořadu Get Down

Rozjíždíš to naplno v klubu nebo tancuješ jen doma před zrcadlem? Podcastová série Gabi Heclové Get Down tě vezme za lidmi, kteří bez pohybu a hudby nemohou žít. Zkusíme si privátní lekci twerku s Anetou Antošovou, waacking s Eliškou Soukupovou nebo profesionální pole dance s performerkou Syybilou. S Kristínou Tukan rozebereme souvislosti tance s psychologií a Michal Ninja nám otevře svět vogue clanu Kiki House of Ambitchous.

Jak může tanec ovlivnit sebevědomí, vztahy a život? Jaké byly začátky dnešních profesionálů? Jaké osobní příběhy se skrývají za tanečními styly, které aktuálně hýbou hudebními kluby a populárními videoklipy? Poslechněte si v intimních rozhovorech z tréninkových sálů, šaten a backstage. Šestidílnou podcastovou sérii Get Down s Gabi Heclovou vysíláme na Radiu Wave od 22. října 2021.

Pocastovou sérii Get Down poslouchejte na webu wave.cz/getdown, v mobilní aplikaci mujRozhlas a v dalších podcastových aplikacích od 22. října 2021.

O autorce:

Gabi Heclová je mladá herečka, influencerka, moderátorka, ale především úplně normální holka, která miluje hudbu a vše okolo ní. Koncerty, mejdany a tanec! Nebo jen něco, co má vypadat jako tanec? Gabriela je pro každou srandu a zastává názor, že vše se má zkusit.

Pořad připravují

Další pořady

  • Buchty

    Buchty jsou sofistikovaně neseriózní zábavný girl talk Ivany Veselkové a Zuzany Fuksové. Těšte se na hodinu se dvěma moderátorkami, které...

  • Štěstí ASAP

    Šestidílný podcastový seriál o tom, jak za každou cenu vydělat na depkách. Tomáš, Patrik a Andula chtějí dobýt svět s jejich AI aplikací pro duševní zdraví. Zvládnou to? 

  • On Air

    Reportáže, recenze, rozhovory i názorová publicistika z proudového vysílání.

  • Hranice násilí

    Hranice násilí je dokumentární podcastová série Táni Zabloudilové o cestách ven z toxických vztahů a podobách sexuálního násilí.