Přijďte podpořit Baby Irie

9. leden 2007

V sobotu 13. ledna se v žižkovském Paláci Akropolis uskuteční reggae koncert na podporu dobročinného projektu Adopce na dálku. Celá akce se letos uskuteční už popáté a výtěžek z ní jako každoročně poputuje na podporu ugandské holčičky Alice. Pokud máte rádi hudební styl reggae a máte chuť podpořit dobrou věc, zajděte do Akropole! POSLECHNĚTE SI: Pozvánku na večer Baby Irie

Celá akce začne už v půl šesté večer promítáním filmu Harder They Come, který vypráví (jak taky jinak) o jamajském reggae. Pokračovat se bude koncertem, který začne zhruba úderem sedmé. Celkem se na pódiu vystřídají tři české reggae kapely a sice Riddimshot, Ilam a Urban Bushman. Doplní je partička Nebiba, která se specializuje na tradiční africké rytmy.

00489304.jpeg

V prostoru divadelního baru zahraje osvědčená sestava ProSound Systému, tedy Liquid A, Dr. Kary, Kryshpeen a jejich host Käptn Esteban z Rizla Sound. Na Malé scéně se objeví Suppafly a Anděl, ve Velkém sále sestavu DJ´s doplní Admirál Kolíbal. Slavnost Baby Irie navíc doprovodí speciální videoprojekce a ve foyer vás čeká výstava fotografa Petra Kudláčka.

Více informací o dobročinné hudební akci Baby Irie najdete na www.palacakropolis.cz.

Spustit audio