Přijďte podpořit děti na UK Fest

23. únor 2007

Chcete přispět na dobrou věc a navíc si zapařit na koncertě? Ve středu 28. února máte šanci. V klubu Matrix se totiž pořádá benefiční akce nazvaná UK Fest. Vystoupí tady několika českých kapel a výtěžek z koncertu půjde na konto dobročinného projektu Pomozte dětem. POSLECHNĚTE SI: Pozvánku na UK Fest

Benefiční projekt Pomozte dětem pomáhá nejen dětem v dětských domovech, ale i dětem tělesně nebo duševně postiženým. A právě na konto tohoto projektu půjde výtěžek z chystaného koncertu v klubu Matrix.

00401249.jpeg

Na akci s názvem UK Fest se celkem představí tři kapely a sice punkrockoví The Airbags, parta skáčkařů 2v1 a do třetice tady zahrají alternativně rockoví Independent Sunset. Fanoušky elektronické hudby určitě potěší, že celý benefiční koncert bude zakončen DJským setem v podání Brothers of Machine. Celý večer tak bude žánrově docela hodně pestrý.

Klub Matrix se bude otevírat kolem sedmé, první kapela se na pódium vyšplhá zhruba v osm hodin večer. Končit se prý bude tehdy až se i posledním tanečníkům bude chtít jít na kutě. Víc o dobročinném koncertě na podporu projektu Pomozte dětem už si poslechněte v pozvánce Ivany Veselkové.

Spustit audio