„Proč jsi tak líný?“ Na albu 30 si Adele vyřídila účty s exmanželem

24. listopad 2021

Třiatřicetiletá britská zpěvačka Adele vydala desku 30, ve které se vyrovnává s rozpadem svého tříletého manželství a vzdává hold novým hudebním směrům, například dancehallu. Je její čtvrté album oprávněně nejprodávanější a jaké šokující intimnosti se o jejím osobním životě dozvíme? Pusťte si novou epizodu podcastu Kompot!

Deska by měla fungovat jako vysvětlivka pro devítiletého syna Angela o důvodech rozchodu jeho rodičů. Adele svého exmanžela Simona Koneckiho, který je o čtrnáct let starší, rozhodně nešetří. V písni Woman Like Me například zpívá, jak může být tak strašně líný. Jak to vnímá sám Konecki, proč je 30 opravdu šokující album a v které skladbě uslyšíte samotného Angela? Zjistíte v novém dílu Kompotu.

Neuvěřitelný výlet do Karibiku podniklo sedm žen z různých franšíz reality show Real Housewives a milovníci tohoto pořadu jsou nadšení. Proč je tak zábavné koukat se, jak si bohaté seniorky dělají mejdan a jezdí na koni ve vodě? Pusťte si celý pořad.

Na jakých obálkách se Adele nečekaně během proma své desky objevila a co velkého udělala pro uživatele hudebních aplikací? Dejte si nový Kompot a sledujte nás na Instagramu!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.