The Prodigy zpotili Veletržní palác

1. listopad 2006

V sobotu 28. října se ve Veletržním paláci v Praze uskutečnila velká hudební akce pojmenovaná Electronic Beats. Na podiu se vystřídali projekty Yonderboi, N.O.H.A., skotské duo Slam, detroitský techno kmotr Carl Craig a hlavní hvězdy The Prodigy. Nutno ovšem říct, že většina ze zhruba čtyř tisíc lidí, kteří v sobotu do Veletržního paláce dorazily, přišla jenom a pouze kvůli Prodigy. POSLECHNĚTE SI: Reportáž z akce Electronic beats

To se podepsalo bohužel i na atmosféře jaká vládla při vystoupení jiných umělců. Výjimkou byl našláplý koncert kapely N.O.H.A. Ovšem při DJském setu Slam a Carla Craiga většina lidí znuděně postávala a ozývaly se i občasné výkřiky typu: "Chceme Prodigy!" Možná by řešením bylo to, kdyby se pořadatelé rozhodli vybudovat víc pódií než pouze jediné. To pouze podtrhovalo neodbytný pocit, že všichni účinkující jsou jenom pouhými předskokany pro The Prodigy.

00461132.jpeg

Prodigy nastoupili na pódium zhruba v půl jedné a odehráli zhruba hodinové vystoupení. Největší úspěchy sklízeli se starými peckami jako Voodoo People, Firestarter nebo Out Of Space. Novějším kouskům se už takových ovací nedostávalo, nicméně i tak byla atmosféra během jejich koncertu skutečně výjimečně rozjetá. Vytknout bych mohla snad jedině obrovské vedro, které v hale panovalo, a zvuk, který v zadních řadách nebyl zrovna nejkvalitnější.

Spustit audio