Rande u popelnic? Pro Ivanku z podcastu Buchty žádný problém

10. červen 2023

Eliška Soukupová a Karel Vladyka si do hotcastu Pot tentokrát pozvali Ivanku Veselkovou. Majitelku tří psů, spoluautorku podcastu Radia Wave Buchty a marketingovou manažerku Českého rozhlasu. Trojice nezadaných moderátorů dává nahlédnout do duší a srdcí svobodných, úspěšných a emancipovaných bytostí hledajících lásku po třicítce.

„Ráda relativizuju a nechci to zakřiknout, abych pak neplakala,“ osvětluje Ivanka důvod, proč používá slovní spojení „jakoby rande“. „Jsem sebevědomější a duševně vyrovnanější, za což teda vděčím letům psychoterapie,“ jmenuje pak výhody randění ve zralejším věku.

Čtěte také

Jaké jsou Ivany zkušenosti s online seznamovacími aplikacemi? A kam by ji měl potenciální partner pozvat na první rande? „Nemám preferenci, co se týká lokace, klidně u popelnic, jde mi o vnitřní život toho člověka,“ začíná velmi benevolentně. „Ale jsem i hodně povrchní, takže musí chodit cvičit. Jo a nesmí chodit na místa, kam chodím cvičit já,“ specifikuje vzápětí svůj výběr.

Během rozhovoru přišla řeč i na rozdíly mezi randěním v heterosexuálním a homosexuálním rybníčku. Moderátoři se shodli, že v Česku je situace o poznání příznivější než třeba na Islandu.

Jak vypadá vysněný muž Ivany Veselkové? Na jaký typ rande by nikdy nešla? A měla někdy sex na pracovišti? Poslouchejte v hotcastu Pot.

Upozorňujeme, že tento pořad není vhodný pro děti.

Spustit audio