Sadomasochismus si nevybereš, on si vybere tebe

2. listopad 2022

Ivana a Zuzana tentokrát ve studiu přivítaly Lucku, která je vizážistkou a vlasovou stylistkou a kromě toho má zálibu v BDSM praktikách. Moderátorky se jí tedy vyptávaly hlavně na její sexuální preferenci, která obnáší nejen dominanci a submisivitu, ale třeba i představy o gilotině a čekání na partnera vkleče.

Lucie upřesnila, že ji zajímá hlavně submisivita a hledá dominantního muže, který by jí poroučel. Takových je ale v naší republice jako šafránu. Pátrá po nich na speciálních seznamkách, kde si u BDSM komunity i ověřuje, zda je potenciální partner bezpečný nebo zda jí plánuje ublížit, protože i to se bohužel čas od času stává.

Zdůraznila tedy, že je vždycky nutné mít domluvené slovo, které by partneři použili v případě diskomfortu nebo ohrožení, a předem se domluvit, co komu vyhovuje a co už je za hranou bolesti.

Zuzanu zajímalo, jak u Lucie obliba BDSM vznikla – zda třeba neměla problémy s rodiči. Lucka vyprávěla, že rodiče a dětství měla super a v jejím hobby ji podporují, ale že ji odmalička fascinují gilotiny a podřízenost.

Ženy také probraly, jak si levně zařídit mučírnu, kolik stojí latexové body, jestli se v tomto sexy materiálu nezapaříte a proč Lucce táta pomáhal převážet její BDSM klec. Ale nebyly by to Buchty, kdyby se neotřely taky o nesouvisející témata –⁠ odkud pochází název alžírská káva nebo proč Ivanku bere krájení šunky a Zuzanu zas instalatéři. Pak už se mohlo pomalu jít domů, respektive do playroomu.

Pusťte si do uší a hlavně do duše Buchty a třeba si uvědomíte, že i vám by to slušelo v latexu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.