Scenáristka Irena Hejdová: Nemám ráda slova plejáda a pišingr

20. červenec 2023

Hostem na telefonu v dada rubrice Brambora s vejcem byla scenáristka, novinářka a spisovatelka Irena Hejdová. Ta se během rozhovoru svěřila s tím, že nemá ráda slova plejáda a pišingr, ale líbí se jí slovo meloun. Zjišťovali jsme proto i její názor na související otázku, zda může okurka s cukrem chutnat právě jako meloun.

Co je podle Ireny nejhorší místo na rande, co si myslí o pantoflích a potu a má na těle nějaké bradavice? V rozhovoru jsme naťukli i klasické téma preferencí v oblasti housek a rohlíků, ale na úvod Aleš přinesl několik přelomových tipů, jak v domácnosti využít rozkrojenou bramboru.

V hudebním okénku jsme si pustili písničku Sex On The Beach od kapely T-Spoon. „Někde se to muselo přejmenovat Fun On The Beach,“ tahal moudra z rukávku Aleš. „To je hrozná písnička,“ hodnotila Ivana. Ale ta tomu stejně nerozumí.

Jak by se Irena popsala ve třech slovech a proč by takový popis mohl některé lidi naštvat? Co doporučuje k dosažení životního štěstí a kterou barvu nemá ráda? Poslechněte si celou Brambůrku s vajíčkem s Irenkou.

Spustit audio