Seriál Táta v nesnázích: Jak problematický je sex postavy Bořka Slezáčka s náctiletou?

26. září 2023

Příběh ze života nebo alespoň zábavný příběh o moderní rodině. Tak vypadá nový seriál televize Nova Táta v nesnázích. Vedle Martina Pechláta, Agáty Kryštůfkové nebo Petry Hřebíčkové se v rodinné dramedy objevuje také Bořek Slezáček. V Kompotu se dále bavíme netradičně o ragby, také o netflixovském dokumentu s plzeňskou věznicí v hlavní roli nebo další sezóně StarDance.

V seriálu Táta v nesnázích hraje Bořek Slezáček muže v krizi středního věku, který se „omylem“ vyspí s náctiletou dcerou svého kamaráda. „Tenhle Roman není záporák, ačkoliv by se mu dalo pár věcí vytknout. Je to pro mě trochu protiúkol. Musím přiznat, že padouši a záporné postavy se mi hrají o něco líp,“ řekl k roli šestapadesátiletý Slezáček. Ikona nultých let i mnohých antikapitalistů je po svém loňském „coming outu“ příznivce levice a solidarity rozhodně vítaným zpestřením jinak šedé podzimní televizní obrazovky. Více uslyšíte v nové epizodě Kompotu.

Pořad The World´s Thoughest Prisons na Netflixu zařadil do své sedmé série i plzeňskou věznici Bory. Pořadem o nejpřísnějších kárných zařízeních světa provází od roku 2016 Raphael Rowe, který si neprávem odseděl dvanáct let v britském vězení za vraždu a loupeže. Na Borech sledoval životy tří na pervitinu závislých Čechů, kteří si odpykávají trest také související s drogovou činností. V čem je pořad výjimečný? Pusťte si Kompot!

Nová řada StarDance se pomalu chystá a pořád ji moderuje doyen nekorektního speakerství Marek Eben spolu s Terezou Kostkovou. Pojďte se s Kompotem zasnít – kdo jiný by pořad mohl moderovat? Kde je hranice veřejnoprávnosti na placené sociální síti OnlyFans? Jak Taylor Swift podpořila rozvádějící se Sophie Turner? Proč jsou ragbisté snadno objektifikovatelní? A nedělají nám to schválně? Pusťte si Kompot a sledujte nás na Instagramu!

Spustit audio