Sluníčkové Buchty na téma „co máme rády“

9. květen 2018

Moderátorky Ivana Veselková a Zuzana Fuksová si tenkrát musely vystačit samy se sebou, protože host je na poslední chvíli vypekl. Ivana se Zuzanou se proto rozhodly, že se výjimečně pokusí být veselé, sluníčkové a pozitivní, a proto se v pořadu snažily rozebírat jen to, co mají rády.

Zuzana se svěří s tím, že má ráda drby. Snaží se ale nepomlouvat, protože to prý neschvaluje dalajláma. Ivana vám vysvětlí, v čem spočívá její nejoblíbenější aktivita – crossfit. Zuzana díky tomu zjistí, že kruhový trénink opravdu není cvičení v místnosti kruhového tvaru.

Buchty na téma celoživotní krize středního věku

Buchty na téma celoživotní krize středního věku

Ivana Veselková a Zuzana Fuksová si do Buchet pozvaly vysokoškolskou studentku Natálii. Řešit s ní chtěly potíže spojené s přechodem ze střední na vysokou a to, jak moc člověku mohou chybět jeho přátelé z gymnázia. Nakonec to ale všechno dopadlo trochu jinak – jak už je ovšem v tomhle pořadu o ničem tradicí.

Ivana má kromě budování svalové hmoty ráda ještě jedení /rozuměj jídlo/ a také toto slovo implikovat. Zuzaně už také moc koníčků nezbylo: dřív to býval spánek, ale toho se jí kvůli děcku nedostává. Pak ještě žere lidi, co nemají chytré telefony s internetem, a nemohou tak rychle hledat odpovědi na cokoliv ve vyhledávačích. Takoví lidé se pak ústně celý večer dohadují, kolik manželek měl Jindřich VI. a v čem hrál Alain Delon, a to se Zuzaně líbí.

Posléze Buchtám téma uteklo jako oko na punčoše (jako vždycky) a začaly probírat ne lásku, ale nenávist ke slimákům a optimální uchovávání hub při houbaření.

Chcete si také zavzpomínat na to, co jste měli rádi a už se vám toho nedostává? Pusťte si další díl pořadu o všem a o ničem a snad Vám to půjde lépe.

Spustit audio