SNOW & BASS warm up

10. leden 2008

V neděli 13. ledna začíná na Lyžařské boudě v Krkonoších sportovně-hudební workshop SNOW & BASS 2008. Pokud se chcete na tuhle akci předem správně naladit, můžete vyrazit 12. ledna do klubu Cross. Proběhne tam drum and bassová party nazvaná SNOW & BASS warm up. POSLECHNĚTE SI: Pozvánku na SNOW & BASS warm up

Na horách se většinou lámou nohy, ruce nebo lyže. V nadcházejícím týdnu se ovšem v Krkonoších budou lámat převážně beaty. A to díky unikátní akci SNOW & BASS 2008. Ať už na tuhle akci jedete nebo ne, můžete podobnou atmosféru, jaká bude na SNOW & BASS panovat, nasát už tuhle sobotu večer. A nemusíte ani jezdit do Krkonoš, stačí se dopravit do holešovického klubu Cross na SNOW & BASS warm up.

00642428.jpeg

Kromě českých DJů jako je Katcha, Beast67, Basstien, Rich nebo Gasr zahraje v Crossu i britský liquid funkový specialista, dj a producent Nookie, kterého doprovodí jeho dvorní MC Five Alive! Pokud vám jméno Nookie až tolik neříká, tak vězte, že o kvalitě jeho hudby vypovídá fakt, že dost jeho tracků vyšlo na labelu Good Looking, jehož majitelem není nikdo jiný než LTJ Bukem. Nebude chybět ani český MC Jacob a z Anglie ho přijede podpořit ještě MC R-vee.

Další informace o týdenní akci SNOW & BASS najdete zde.

Spustit audio